Hakkımızda
2009 yılında Yurdusel Kocaman tarafından İstanbul – Sefaköy’de açılan ilk
Beleş Döner restoranı, iyi seçilmiş lokasyonu, sunumu, kendine özgü biçimde hazırlanan döneri ve döner çeşitleri, hızlı ve dostça servisi ile kısa zamanda bölgenin en iyi döner restoranlarından biri haline gelmiştir.
Bölge’nin en iyi
Döneri seçildi.
Sefaköy’deki ilk başarılı adım, Beleş Döner yönetimini aynı konseptte yeni döner restoranları açma konusunda cesaretlendirmiş olup, bugün İstanbul’da Sefaköy başta olmak üzere, Zeytinburnu, Avcılar, Beylikdüzü, Cennet gibi semtlerin en kalabalık çarşı ve güzergahlarda “cadde” konsepti ile açılan restoranlarımız lezzetli döner çeşitleri ile restoranlarımızın bulunduğu bölgelerde çevre insanlarının yoğun ilgisini ve talebini çekmeye devam etmektedir.

Beleş Döner yakaladığı bu başarılı ivmeyi 2014 yılında hayata geçirdiği İstanbul, Başakşehir Mutfakçılar Sanayicileri Sitesi’nde, 4 katta, 700 m2’yi bulan kendi üretim tesislerinde devam ettirmiş, tüm restoranlarda BELEŞ DÖNER lezzeti ile pişirilip, sunulan birbirinden lezzetli et, tavuk döner, sos, ve lavaşları burada hazırlayıp, tüm restoranlarına buradan sevk eder hale gelmiştir.
Sertifikalar
Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, Kalite Yönetim Sistemi, Helal Sertifika, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemleri Sertifikalarımız.




Beleş Döner, Express Döner, Big Piliç ve Big Fresh
Kocaman Gıda İşletmeleri markalarıdır.