Franchising
Franchising verme konusunda oldukça seçici davranan Beleş Döner yönetimi bugün İstanbul’da mevcut Franchising restoranları ile birlikte 7 adedi bulan Beleş Döner restoranları sayısını 2022 yılı sonuna kadar 12 Franchising restoran sayısına ulaştırmayı hedeflemektedir.
Neden Franchise Olmalıyım?
- Dükkan ve Lokasyon seçiminizde yardımcı oluyoruz.
- 60 ton üretim kapasitesine sahip et işleme tesisimizde en lezzetli ve en kaliteli ürünlerimizi ‘Standart Lezzet’ ve ‘Standart Kalitede’ üretilmesini sağlıyor, soğuk zincir bozulmadan frigofrik araçlarımız ile sizlere ulaştırıyoruz.
- ISO 22000, ISO 9900 ve Helal Et Sertifikalarına, TR-34-1243 Numaralı İmalat Onay Belgesine sahip tesisimizde Gıda güvenliği prosedürlerine uygun olarak tüm hijyenik gereksinimleri gerçekleştirerek üretimimize güven katıyoruz.
- 20 senelik gıda sektöründe tecrübe birikimimizi ve markamızı sizlerle paylaşıyoruz.
- Tüm lojistik sürecini sizin için kusursuzca gerçekleştiriyoruz,
- Merkezden sürekli profesyonel destek ve personel eğitimlerini gerçekleştiriyoruz,
- Gerçek Karlılık ve Sürekli Kazanç sağlıyoruz
- Reklam ve tanıtım desteğini gerçekleştiriyoruz,
- Şubenin inşaat ve dekorasyonunu ortalama 4 ile 8 hafta arasında tamamlıyoruz,
- Gerekli tüm denetim ve kontrolleri profesyonel ekiplerimiz ile gerçekleştiriyoruz,
- Her konuda sürekli desteğimizi sunuyoruz.
Süreç nasıl ilerliyor?
Franchise adayı sitemiz üzerinden formu doldurarak başvuru yapar
Başvuru tarafımızdan incelenir, onay durumunda bir sonraki aşamaya geçilir
Şubenin lokasyonu ve mağaza incelenir
Mimari ekibimiz yeni şube için konseptimizi şubeye uyarlar
İnşaat ve dekorasyon süreci başlatılır
Ortalama 2 ila 4 hafta arası inşaat süreci tamamlanır ve şube çalışmaya hazır hale gelir.
Merkezden gerekli destekler gerçekleştirilir
Gerekli tedarikler merkezden sağlanır
Personel eğitimleri gerçekleştirilir.